Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Προς
τον Δ/ντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς
κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα,  22 Απριλίου 2015
Α.Π. 346

κύριε Δ/ντά,

επανερχόμαστε ακόμα μία φορά θέλοντας να αναφέρουμε ότι στις δύο επιστολές που σας αποστείλαμε στις 28/1/2015 με Α.Π.308  και στις 16 Μαρτίου 2015 με Α.Π. 332 οι οποίες αφορούσαν το θέμα του βρεφονηπιακού επιδόματος δεν πήραμε καμία απάντηση όσον αφορά στην καταβολή του.
Στις εν λόγω επιστολές, πέραν του επιδόματος βρεφονηπιακού σταθμού, ζητούσαμε να καταβληθεί στους συναδέλφους που για δικούς τους λόγους, δεν θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους στο σταθμό και τα κρατούν στο σπίτι μητέρες ή συγγενείς κ.λπ. βρεφονηπιακό επίδομα, σε 12 μηνιαίες δόσεις, από τον Σεπτέμβριου του 2014 μέχρι και τον Αύγουστο 2015, για κάθε παιδί ξεχωριστά, το οποίο να υπόκειται σε κρατήσεις, υποβάλλοντας και υπεύθυνη δήλωση.

Το ίδιο ισχύει και στον Όμιλο Πειραιώς, όπου οι γονείς, τυγχάνουν αυτού του επιδόματος (231,00 ευρώ), μέσω μισθοδοσίας, το οποίο σύμφωνα με τους φορολογικούς νόμους, υπόκειται σε κρατήσεις και το καθαρό ποσό που παίρνουν οι υπάλληλοι είναι περίπου 150,00 ευρώ. Ειδικά στην σημερινή οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε, είναι ένα ποσό αξιοσέβαστο.

Ως εκ τούτου, επανερχόμεθα ακόμα μία φορά και επιμένουμε, να εφαρμοστεί η αρχή της ισότητας για όλους τους υπαλλήλους του Ομίλου, χωρίς καμία διάκριση, διότι ανήκουμε και εμείς πλέον στον προσωπικό του Ομίλου Πειραιώς. Για ποιο λόγο γίνεται αυτή η διάκριση;

Εμείς αυτό το θέμα δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα προσφύγουμε και σε τριμερή και σε πάσα νόμιμη κατεύθυνση. Η αντοχή της ανοχής έχει εξαντληθεί.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                     Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα