Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ Ν. ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 

 

 

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Ν. ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.


ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ (Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ) ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΩΣ.


ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Προς
τον Πρόεδρο κ τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ
κ. Ν. Δομένικο

Αθήνα, 22 Απριλίου 2015

κύριε Πρόεδρε,

Θέλουμε να σας επισημάνουμε και να σας επιστήσουμε την προσοχή, σε εσάς ως Πρόεδρο, αλλά και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ. Μην τολμήσετε και προχωρήσετε σε απόφαση, είτε εθελοντική, είτε υποχρεωτική, είτε νομοθετική, ως προς τα αποθεματικά του Ταμείου μας, διότι θα αναλάβετε σοβαρές ευθύνες γιατί πάνω από όλα που θα πρέπει να υπάρχει από την πλευρά σας ηθική υποχρέωση απέναντι στους ασφαλισμένους και δη στον τομέα υγείας που αφορά και τους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους.

Οι Κυβερνήσεις της εποχής του 2010-2011 μέσω του διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλου μας πήραν κατά αυθαίρετο τρόπο τα αποθεματικά του ΤΑΥΤΕΚΩ τα οποία έκανε ομόλογα και μετά τα «κούρεψε» μέσω του PSI κατά 250.000.000. Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια μετά από μήνυση που είχε καταθέσει για αυτήν την πράξη ο τότε Πρόεδρος του Συλλόγου μας Δ. Καλόγηρος. Για ακόμα μία φορά διαμηνύουμε τόσο σε εσάς όσο και στο Δ.Σ. να μην προχωρήσετε με αποφάσεις σε τέτοιες ενέργειες που θα δημιουργούν προβλήματα γιατί είναι εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών.

Συντασσόμαστε πλήρως με την απόφαση της ΟΤΟΕ που είναι και αυτή αντίθετη σε κάθε απόπειρα παρέμβασης στα διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                           Β. Δεκούλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα