Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κ. Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ

 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ 2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ κ. Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΥΤΕΚΩ –ΕΟΠΥΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Προς
τον Υπουργό Υγείας
κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

Αθήνα, 27 Απριλίου  2015
Α.Π. 348

κύριε Υπουργέ,

κατόπιν επιστολής που σας είχαμε αποστείλει στις 3/3/2015 Α.Π. 325, θέλοντας  να επισημάνουμε το σοβαρό θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών υγείας, των ασφαλισμένων του ταμείου μας (ΤΑΥΤΕΚΩ), όπου πλέον έχει ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ στην οποία δεν πήραμε καμία απάντηση μέχρι στιγμής από εσάς και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγο, σας αποστέλλουμε ακόμα μία επιστολή, αναφέροντας το ίδιο θέμα και παράλληλα ζητάμε απαντήσεις επί των ενεργειών σας.

Παρόλο που είχαν κατατεθεί τα νόμιμα παραστατικά από όλους τους ασφαλισμένους, η πυρκαγιά που προκλήθηκε στο Ταμείο μας (Χαριλάου Τρικούπη 8-12) όπου πολλά από αυτά καταστράφηκαν και η χρονοβόρα διαδικασία ένταξής μας στον ΕΟΠΥΥ, το αποτέλεσμα ήταν η μη πληρωμή των αποδείξεων των ασφαλισμένων. Όχι μόνο εν ενεργεία συνάδελφοι αλλά και συνταξιούχοι έχουν να πληρωθούν 3-4 χρόνια.

Λόγω της οικονομικής – ανθρωπιστικής αυτής κρίσης που υφίσταται στις μέρες μας και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε όλους τους τομείς, ζητάμε άμεσα την δική σας ουσιαστική παρέμβαση, ως αρμοδίου στον τομέα της υγείας, ώστε να επιλυθεί αυτό το μείζον θέμα, το οποίο θεωρούμε πρώτο και βασικότερο όλων.

Για τα αποθεματικά που αφορούν το ΤΑΥΤΕΚΩ  θέλουμε να μας γνωστοποιήσετε την θέση σας και ζητάμε την παρέμβασή σας, ώστε να μην χορηγηθούν τα χρήματα αυτά στον λογ/σμό που ζητάει η Κυβέρνηση. 

 
Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

      Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας
Χ. Τασσόπουλος                    Β. Δεκούλος

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα