Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΩΡΑΡΙΟ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

 

 

 

 ΩΡΑΡΙΟ

Συνάδελφοι,

Επισημαίνουμε και σας καλούμε ακόμα μια φορά να μας ενημερώνετε άμεσα, όταν και όπου υπάρχει παραβίαση ωραρίου, για να προβαίνουμε εγκαίρως σε ενέργειες, τις οποίες ήδη έχουμε ξεκινήσει, στέλνοντας επόπτες εργασίας σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα, διότι το προεδρείο αποτελεί τη μόνη φερέγγυα δύναμη και εγγύηση για όλους τους εργαζόμενους. Να είστε σίγουροι ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα αφήσουμε να ανθίσουν.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό σε εκείνους που προσπαθούν να επιβάλλουν κατά τρόπο ανοίκειο και απαράδεκτο ότι πρέπει να εργάζεστε και πέραν του ωραρίου σας, ότι δεν θα τους χαρίσουμε τίποτα. Θα πάρουν την ανάλογη απάντηση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Θέλουμε  να σας ενημερώσουμε ακόμα μια φορά ότι οι υπάλληλοι της Γενικής δεν θα αξιολογηθούν φέτος, μετά από την παρέμβαση την οποία κάναμε στην διοίκηση της τράπεζας.

Εάν παρ’ ελπίδα κάποιο στέλεχος θελήσει να δημιουργήσει πρόβλημα, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, άμεσα να μας ενημερώσετε για να κάνουμε την παρέμβασή μας, καθιστώντας έτσι κατανοητό ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλλεται στους υπαλλήλους με οποιοδήποτε τρόπο.

Και επαναλαμβάνουμε ακόμα μια φορά ότι οι υπάλληλοι της Γενικής φέτος δεν θα αξιολογηθούν. 

Συνάδελφοι,

για το κάθε τι θα παρεμβαίνουμε ουσιαστικά και αποφασιστικά.

Ο Σύλλογός σας είναι η δύναμή σας.

Τηλ. Επικ. Συλλόγου : 210-3811763, 210-3811631, 210-3811808
Fax: 210-3301310

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα