Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

 

 

 

Συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Τρίτη 5 Μαϊου 2015 και ώρα 11:30 πμ πραγματοποιήθηκε η τριμερής συνάντηση του προεδρείου του Συλλόγου με τη Διοίκηση του Ομίλου Πειραιώς στο Υπουργείο Εργασίας, προς συζήτηση όλων των θεμάτων που αφορούν τους εργαζόμενους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χ. Τασσόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Β. Δεκούλος, η Αντιπρόεδρος Μ. Μπακατσούλα και ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου Γ. Καρούζος. Από την πλευρά της Διοίκησης παραβρέθηκε ο Δ/ντής Ανθρ. Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς κ. Θ. Τσουκάτος καθώς και δύο νομικοί σύμβουλοι της Τράπεζας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Επιθεωρητή και Εκπροσώπου του Υπουργείου Εργασίας κ. Αγραπιδά. Έγινε συζήτηση επί πολλών θεμάτων, ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, για τα οποία σύντομα θα σας ενημερώσουμε πλήρως και αναλυτικά για τις θέσεις τις οποίες θα καταθέσουμε.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι το σημερινό προεδρείο αποτελεί εγγύηση και τη μόνη αξιόπιστη δύναμη στο χώρο, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων και διεκδικώντας νέα αιτήματα.

Ο Σύλλογος είναι η δύναμή σας.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                 Β. Δεκούλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα