Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΠΟΛΥ-ΙΑΤΡΕΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Συνάδελφοι,

Ως είναι γνωστό, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου μας με το Σύλλογο Προσωπικού της Alpha Bank, λόγω της φιλίας του πρώην Πρόεδρου του ΣΥΓΤΕ Δ. Καλόγηρου με τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Alpha Bank. Τ. Γκιάτη, ο Σύλλογός μας ήταν ο μοναδικός που εντάχθηκε στο Πολύ-ιατρείο, ώστε να τυγχάνουν τα μέλη μας πολλών ιατρικών παροχών. Η συμμετοχή των μελών μας συνεχίζεται με μεγάλη ανταπόκριση στην παροχή των υπηρεσιών του Πολυ-ιατρείου.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι περίοδος ανεμελιάς, ανάσας και δύναμης για τα παιδιά μας, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα σχολικά τους καθήκοντα την ερχόμενη χειμερινή σχολική περίοδο.

Το κλίμα αυτό της χαράς και της ανεμελιάς των παιδιών ανατρέπεται πολλές φορές από απρόσμενα προβλήματα υγείας. Για το λόγο αυτό και εν όψει καλοκαιρινών διακοπών, οργανώθηκε πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής από το Πολύ-ιατρείο για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου της Alpha Bank και τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας.

Το εν λόγω πρόγραμμα διατίθεται στα μέλη μας ΔΩΡΕΑΝ αφού το κόστος θα καλυφθεί από το Σύλλογό μας. Αυτή είναι η ανταποδοτικότητα των εισφορών, την οποία εμείς θα συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε με κάθε τρόπο.

Έτσι από σήμερα και μέχρι 26 Ιουνίου 2015 στα Πολυ-ιατρεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και από ώρα 17:00 έως 19:00 κλιμάκιο ιατρών (Γεν. Χειρουργός, Παθολόγος, ΩΡΛ και Ορθοπεδικός) θα εξετάζει τα παιδιά.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα προληπτικής εξέτασης των παιδιών τους εν όψη καλοκαιρινών διακοπών, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο που Πολυ-ιατρείου 210-5201800 (ισχύει το ίδιο νούμερο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη).


Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα