Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΤΑΠΓΤΕ)

 

 

 

 

Συνάδελφοι,

Διαπιστώσαμε σήμερα ότι αναρτήθηκε ανακοίνωση στο site του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, στα γραφόμενα της οποίας θα απαντήσουμε με συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα στοιχεία.

Όσον αφορά στα ερωτήματά μας ακόμα περιμένουμε να μας δώσουν απαντήσεις. Για να αποδείξουμε ότι τους εργαζόμενους, οι οποίοι ανέκαθεν είχαν και έχουν γνώση και κρίση, δεν μπορεί κανείς ούτε να τους παραπληροφορήσει, ούτε να θολώσει τα νερά και να τους αποπροσανατολίσει από τα βασικά και ουσιαστικά θέματα.

Εμείς επιμένουμε και απαιτούμε για όλα τα ζητήματα να διοργανωθεί ημερίδα, όπως προτείναμε και χθες στην ανακοίνωσή μας ώστε εκεί να ειπωθούν τα πάντα και να φανεί η πραγματική αλήθεια.

Απευθυνόμαστε στο Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοηθείας (ΤΑΠΓΤΕ)

Χθες, ημέρα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 16:30 μμ είχε προγραμματιστεί συζήτηση – ενημέρωση, στην οποία είχαμε κληθεί να παραστούμε για να ενημερωθούμε σχετικά με τις ενέργειες του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ, μετά την συνάντηση που είχαν τα μέλη του Δ.Σ με τον Γεν. Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας κ. Ρωμανιά.

Εμείς, με την χθεσινή μας ανοιχτή επιστολή, δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι σε τέτοιου είδους ενημερώσεις δεν θα συμμετάσχουμε ποτέ.

Κατόπιν αυτού, ρωτάμε τα εξής :

  • Ποια ήταν τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ που παραβρέθηκαν σε αυτήν την συγκέντρωση – ενημέρωση του Ταμείου;

  • Ήταν παρόντα και τα τέσσερα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ; (εκτός των μελών του προεδρείου που είχαν δηλώσει τη μη συμμετοχή τους).

  • Ήταν όλα παρόντα τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ το οποίο ήταν και ο διοργανωτής αυτής της ενημέρωσης; Ποια ήταν τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ που παραβρέθηκαν στην ενημέρωση;

  • Ο νομικός σύμβουλος του Ταμείου ήταν παρών;

  • Ήταν παρόντα όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου των συνταξιούχων;

  • Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης, ήταν παρόντες και υπάλληλοι του ταμείου; θα πληρωθούν υπερωριακά;

  • Έγινε τελικά η ενημέρωση; Αν έγινε, κρατήθηκαν – ως έπρεπε – πρακτικά; Αν και εφόσον πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση ζητάμε να ενημερωθούν άμεσα οι ασφαλισμένοι γιατί για εμάς αυτό είναι άμεση προτεραιότητα. (Προτιμήσατε να βγάλετε άλλη ανακοίνωση. Αυτό δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε. Ανήκει και αυτό στα ακαταλαβίστικα).

  • Αν δεν πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση, υπήρξε κάποιος σοβαρός λόγος; Μήπως δεν υπήρχε θέληση και διάθεση από πλευράς Ταμείου;

Συνάδελφοι ήρθε η ώρα της αλήθειας. Κανείς δεν μπορεί να την κρύψει. Μα κανείς. Και το εννοούμε.

Καλούμε το σύλλογο συνταξιούχων, καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ – αυτά που παραβρέθηκαν – να ενημερώσουν όλους τους ασφαλισμένους με ανακοίνωσή τους, ειδικά τα μέλη των παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα