Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΤΑΠΓΤΕ)

ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 

Περιμέναμε έως σήμερα, αν υπήρχε έστω και λίγη ευθιξία και ευαισθησία από τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοηθείας (ΤΑΠΓΤΕ)  να είχαν απαντήσει στα ερωτήματα που τους θέταμε για την ενημέρωση. Και διερωτώμεθα. Γιατί δεν απάντησαν;

Κάποιοι που ήταν παρόντες, μίλησαν σε διαφόρους, όπου μέσω αυτών ενημερωθήκαμε και εμείς. Αποκαλύπτουμε ακόμα μια φορά τους κ.κ. του Ταμείου και τους παραδίδουμε στην κρίση σας.

1.     Από το Δ.Σ. του Ταμείου που έκανε την σχετική πρόσκληση, από τα εννέα μέλη ήταν παρόντα τα τρία. Έλλειπε ακόμα και ο Γεν. Γραμματέας που υπέγραφε την πρόσκληση αλλά και το μόνο εν ενεργεία μέλος, ο Ταμίας.

2.     Από τον Σύλλογο των συνταξιούχων ήταν δύο άτομα. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος.

3.     Από τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου ήταν τρία άτομα. Απουσίαζε ένα.

4.     Ο νομικός σύμβουλος, σε μια τέτοια διαδικασία, δεν ήταν παρών

5.     Ήταν παρόντες οι δύο υπάλληλοι. Και ρωτάμε: σε τι χρησίμευε η παρουσία τους; θα πληρωθούν υπερωριακά;

 

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ; ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ…!  ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΠΓΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ;

ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΤΑΠΓΤΕ) ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ – ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ.

Να διοργανωθεί ημερίδα σε κεντρικό ξενοδοχείο όπου θα είναι παρόντα όλα τα μέλη των Δ.Σ. του Ταμείου του ΣΥΓΤΕ και του Συλλόγου των συνταξιούχων. Να είναι παρόντα όλα τα μέλη του Ταμείου και αυτοί που έχουν ξεγραφτεί αλλά και όσοι είναι εν αναμονή συνταξιούχοι. Εκεί ο καθένας θα καταθέσει, τις θέσεις, τις απόψεις και τα ερωτήματά του. Να γίνει ένας ευρύτερος δημοκρατικός διάλογος. Για να λάμψει η αλήθεια. Να τελειώσουν τα ψέματα. Να τελειώσουν οι φρούδες ελπίδες. Να παραβρεθεί ο αναλογιστής, να παραβρεθούν οι νομικοί σύμβουλοι όλων των οργάνων και ο προηγούμενος νομικός σύμβουλος του Ταμείου.  Να παραβρεθούν εκπρόσωποι της ΟΤΟΕ, του ΕΚΑ και της ΓΣΕΕ.

Να κληθούν και να παραβρεθούν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων πλην της Χ.Α. Να είναι παρών και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Ρωμανιάς.

Εμείς σε αυτήν την ημερίδα θα συμμετέχουμε και το λέμε εκ προοιμίου. Τι φοβάστε να την πραγματοποιήσετε;

Να σας πούμε εμείς. Ότι δεν έχετε επιχειρήματα και δεν θα μπορέσετε να απαντήσετε σε κανένα ερώτημα. Γιατί εκεί θα φανεί ξεκάθαρα αν έχει ή δεν έχει ζωή το Ταμείο.

Εμείς σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε. Τολμήστε το.

Εμπρός λοιπόν. Γιατί δεν την πραγματοποιείτε;

 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα