Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ

 

 

 

 

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ  ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,  ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.

Προς

τον Δ/ντή Ανθρ. Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2015

Α.Π. 372

κύριε Διευθυντά,

Θέλουμε να αναφερθούμε, ως προς το θέμα των κυλικείων που βρίσκονται εντός των μονάδων – διοικητικών κέντρων της Πειραιώς, όπου εργάζεται υψηλό ποσοστό υπαλλήλων και να προτείνουμε τα εξής:

α) Για τον συγκεκριμένο χώρο που θα διαθέσει η Τράπεζα προς ενοικίαση, για λειτουργία κυλικείου, σε όποιον ιδιώτη, το ποσό του ενοικίου να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο ή και συμβολικό, με τον όρο όμως ότι ο ιδιοκτήτης του κυλικείου θα παρέχει άριστη ποιότητα προϊόντων η οποία θα ελέγχεται και οι τιμές θα είναι πάρα πολύ χαμηλές.

β) Αν δεν είναι εφικτό να γίνει αυτή η συμφωνία, προτείνουμε, να επιδοτούνται τα προϊόντα από την Τράπεζα με ένα σχετικό ποσό, ώστε πάλι να υπάρχει η ανάλογη ποιότητα και το λιγότερο δυνατό κόστος.

Πιστεύουμε ότι σε αυτήν την κρίσιμη οικονομική κατάσταση που υπάρχει, η κάθε μείωση,  θα είναι προς όφελος  των υπαλλήλων του Ομίλου.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

     Η Αντιπρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας

   Μ. Μπακατσούλα                         Β. Δεκούλος 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα