Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 25 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΧΙ. ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ.

Καταγγέλλω τη δικομματική κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους όσον αφορά τους πλειστηριασμούς  της πρώτης κατοικίας.
Είναι ντροπή και αίσχος, πέραν των άλλων χαρατσιών που έχετε επιβάλλει στον ελληνικό λαό και τον έχετε ρίξει στον καιάδα, να έρχεστε να τον αποτελειώσετε με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών  της πρώτης κατοικίας, γράφοντας με τον τρόπο αυτό την ληξιαρχική πράξη του οικονομικού θανάτου των οφειλετών.
Επιτέλους κάποτε σταματήστε. Έχετε εξαθλιώσει όλο τον ελληνικό λαό. Αυτό δεν πρέπει να περάσει διότι θα διαλύσει χιλιάδες οικογένειες και θα τους οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή. Ντροπή σας. και ντροπή σε όσους βουλευτές που το ψηφίζουν.
Και καλώ αυτούς τους βουλευτές που ανήκουν στην κυβερνητική πλευρά να έχουν το θάρρος και τη δύναμη να αντισταθούν σθεναρά και να πουν ένα μεγάλο όχι. Πρέπει όλος ο ελληνικός λαός και η αντιπολίτευση να παλέψουν σε ένα ενιαίο κοινό μέτωπο γιατί μόνο έτσι θα αποτρέψουμε αυτήν την απαράδεκτη πολιτική.
Κύριε Σαμαρά, κύριε Βενιζέλο πάρτε θέση. Επιτέλους πρέπει να είστε με την πλευρά του ελληνικού λαού και όχι με την πλευρά της τρόικας.
Τι να πούμε για τον κ. Στουρνάρα και τον κ. Βρούτση, τους 2 υπουργούς που με τις αποφάσεις τους έχουν στραγγαλίσει τον Έλληνα πολίτη… θα πρέπει να ντρέπονται για όλη τους τη ζωή…

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα