Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΤΕ κ. Ν. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ή ΤΗΝ ING ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Προς τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ
κ. Ν. Καραμούζη

Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2013
Α.Π.116

κύριε Δ/ντα,
είναι γνωστό ότι η προηγούμενη Γαλλική Διοίκηση είχε κάνει ενιαία κοινή σύμβαση με τη Sociecap για την ασφάλιση των στεγαστικών δανείων, ώστε οι υπάλληλοι να πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι υπάλληλοι είναι στον αέρα και ο καθένας πηγαίνει σε δική του ασφαλιστική εταιρεία και φυσικά πληρώνει περισσότερα ασφάλιστρα αφού το συμβόλαιό του είναι μεμονωμένο και όχι ομαδικό.
Για τους λόγους αυτούς ζητάμε να ενεργήσετε και να αποφασίσετε ώστε να υπάρξει μια ενιαία ασφάλιση για όλες αυτές τις περιπτώσεις στη Θυγατρική του Ομίλου Πειραιώς όπου συνεργάζεται με την Αγροτική Ασφαλιστική ή την ING.
Έτσι, κατά αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνονται χαμηλότερα ασφάλιστρα για τους υπαλλήλους αλλά είναι και προς όφελος του Ομίλου αφού πλέον κι εμείς αποτελούμε μέλος του.
Ευελπιστώ και πιστεύω στην ανταπόκριση αυτού του δίκαιου αιτήματος.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα