Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. Ν. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Προς τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΓΤΕ
κ. Ν. Καραμούζη

Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2013

Α.Π.121

κύριε Δ/ντα,
θα θέλαμε να ενημερωθούμε:
1.    Πότε θα ανακοινωθεί το νέο οργανόγραμμα
2.    Ποιο είναι το νέο επιχειρησιακό σχέδιο και αν εγκρίθηκε από την Τράπεζα Ελλάδος και από τα όλα όργανα
3.    Αν όλες οι ενέργειες που γίνονται από εσάς για την προσέλευση των επενδυτών είναι σε καλό δρόμο. Πότε θα έρθουν οι επενδυτές. Ποια θα είναι η σχέση της μετοχικής σύνθεσης αυτών με τον Όμιλο;
4.    Πότε θα γίνει η προγραμματισμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ασφαλώς κατά τη δική μου άποψη δεν θα πρέπει να συμπέσει όπως φημολογείται με αυτήν της eurobank.
5.    Εγώ και το Προεδρείο θα στηρίζουμε αυτές τις ενέργειές σας οι οποίες αποσκοπούν στην ανάπτυξη της Τράπεζας ώστε να παραμείνει ανεξάρτητη, χωρίς καμία εξάρτηση από το Τ.Χ.Σ. Βεβαίως όμως όπως το έχω επισημάνει κατ’ επανάληψη θα πρέπει να μεριμνήσετε για την πλήρη αντικειμενική αξιολόγηση και αξιοποίηση των προερχόμενων από τη Γενική Τράπεζα υπαλλήλων οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν εμπειρία και ικανότητες. Οι νέοι και οι παλαιοί υπάλληλοι πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά.
6.    Πάγια θέση δικιά μου και του Προεδρείου είναι να ασκούμε καλόπιστη κριτική έχοντας στόχο και σκοπό όχι την πρόκληση προβλημάτων αλλά την επίλυσή τους με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων και της Τράπεζας. Θα επικροτούμε κάθε θετική ενέργεια που γίνεται από την πλευρά σας, όπως πρόσφατα υπήρξε η λύση προβλημάτων (βραβεύσεις παιδιών, προσωπικά δάνεια, ενοίκια, κλπ).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ

Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα