Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Χ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

 

 

 

 

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ Γ.Τ.Ε. ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Καλημέρα. Είμαι ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Γενικής και η ομιλία μου έχει την έγκριση και εξουσιοδότηση του προεδρείου που έχει και την εκτελεστική εξουσία.
Ανέλαβα από το Μάρτιο περίπου Πρόεδρος του Συλλόγου μετά την αποχώρηση του επί 25 έτη Προέδρου κ. Δημήτρη Καλόγηρου και συνεχίζω μαζί με τους συνεργάτες μου την ίδια στρατηγική και τακτική, στηρίζοντας την Τράπεζά μας.
Όταν εξαγοράστηκε η Τράπεζά μας κ. Πρόεδρε από τον Όμιλο, συμμετείχα στο Προεδρείο ως Γενικός Γραμματέας. στηρίξαμε και επικροτήσαμε την εξαγορά γιατί όπως είχε πει και παλαιότερα ο κ. Δημήτρης Καλόγηρος, ήταν θείο δώρο για τους εργαζομένους. Στη διαδικασία για να παραμείνει η Γενική Τράπεζα ως ανεξάρτητη μ’ έναν συγκεκριμένο ρόλο όπως είχε ανακοινώσει και ο κ. Σάλλας στο Προεδρείο του Συλλόγου και σε αυτή την προσπάθεια ήμασταν δίπλα σας.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Καραμούζη και πιστεύω ότι ήταν προς όφελος και της Τράπεζας και των εργαζομένων. Πριν από 20 μέρες άλλαξε όλο το σκηνικό αυτό και αποφασίστηκε η απορρόφηση της Γενικής Τράπεζας από τον όμιλο. Εγώ ως Πρόεδρος του Συλλόγου καταθέτω και ζητώ τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των υπαλλήλων της Γενικής Τραπέζης οι οποίοι είναι και άριστοι υπάλληλοι.
Η αφομοίωση να μη δημιουργήσει κραδασμούς και ν’ αντιμετωπισθούν με ισότητα και να τους δοθούν οι ανάλογες ευκαιρίες. Ακόμα θα πρέπει να δούμε και την επιχειρησιακή σύμβαση που λήγει το καλοκαίρι. Ο Σύλλογός μας είχε και έχει αρχές και αξίες. Έτσι θα παραμείνει στηρίζοντας τον όμιλο και διεκδικώντας με αιτήματα για τους υπαλλήλους μας, μέσα από ένα ευρύτατο δημιουργικό και δημοκρατικό διάλογο. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Χ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα