Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

 

 

 

Συνάδελφοι,

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την επίσκεψη του προεδρείου της ΟΤΟΕ στον Γεν. Δ/ντη του Ομίλου Πειραιώς κ. Κ. Γεωργίου, όπου συμμετείχε και το μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ κ. Δ. Καλόγηρος, ότι θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Όμιλο Πειραιώς, σήμερα σας απεστάλη επιστολή – και την επισυνάπτουμε – για να αποδειχθεί ότι το προεδρείο ενεργεί σκεπτόμενο όλους τους εργαζόμενους, για μια ομαλή πορεία, για μια δίκαιη αξιολόγηση και αξιοκρατία, πάντα στα πλαίσια της ισότητας και των ίσων ευκαιριών.

Απαντάμε σε αυτούς που το μόνο που κάνουν είναι να καταγγέλλουν άνευ ουσίας και σημασίας. Τους προσπερνάμε και τους αφήνουμε πίσω στη λίθινη εποχή του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Εμείς θα συνεχίσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, να κάνουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις γιατί το μόνο μέλημά μας είστε όλοι εσείς συνάδελφοι.

Συσπειρωμένοι όλοι στο σύλλογο. Είναι η δύναμή σας. Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι ενεργώντας μονομερώς δεν φέρουν αποτέλεσμα. Και το εννοούμε.

Για οποιαδήποτε ενέργεια η οποία γίνεται από την πλευρά του προεδρείου, θα σας κρατάμε ενήμερους. Είμαστε εδώ και όταν και όποτε χρειαστεί θα στεκόμαστε όρθιοι, θα δίνουμε μάχη και αγώνα και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίζουμε. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά σας.

Σας επισυνάπτουμε την συγκεκριμένη επιστολή του Ομίλου, υπογεγραμμένη από τον Γεν. Δ/ντη του Ομίλου Πειραιώς Κ. Γεωργίου και την Γεν. Δ/ντρια του Ομίλου Ε. Κασελάκη.

 

 

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                       Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα