Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. ΛΑΧΑΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ

 

 

 

 

 

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Δ/ΝΤΡΙΑΣ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ κ. Λ. ΛΑΧΑΝΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ
Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

Κύριε Πρόεδρε,

Σε κάθε περίπτωση, το ΤΑΠΓΤΕ στο σύνολό του περιλαμβάνεται στα θέματα προς ενδελεχή συζήτηση με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου, ενόψει της επερχόμενης απορρόφησης της Γενικής Τράπεζας.
Περαιτέρω, σας ενημερώνω ότι ο  Δ/νων Σύμβουλος είπε, κατά τη συνάντησή του με την κα Τρίγκα, ότι το Ταμείο θα πρέπει πρώτα να παρουσιάσει επικαιροποιημένα στοιχεία (οικονομικά και περιουσιακά), και στη συνέχεια να προβεί σε οποιαδήποτε συζήτηση με την Τράπεζα.
Ως προς το συγκεκριμένο αίτημα, αναφέρθηκε από το Δ/ντα Σύμβουλο ότι είναι απαραίτητο να ενημερωθεί και ο Όμιλος, όμως επισημάνθηκε, ότι υφίσταται μια σημαντική διαφορά μεταξύ Γενικής & Alpha Bank, καθώς η Alpha μετείχε ανέκαθεν στη Διοίκηση του Ταμείου της, γεγονός που δεν ισχύει στην περίπτωση της Γενικής, όπου το ΤΑΠΓΤΕ ήταν πάντα πλήρως αυτοδιοικούμενο.
Ευχαριστώ

Λίλυ Λαχάνου
Επικεφαλής,

Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού  
+30 210 697 5085

lily.lahanou@geniki.gr

www.geniki.gr

 
 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα