Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΦΩΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ

 

 

 

 

Συνάδελφοι
Σήμερα, 15 Ιουλίου 2014, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ αποφασίστηκαν τα κάτωθι: 

1. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Τασσόπουλος, κατ’ εντολή του προεδρείου, πρότεινε όπως το ποσό των 10 που αφορά στην έκδοση κάρτας μέλους για το πολυιατρείο, θα καλυφθεί για όλα τα μέλη του Συλλόγου από τον Σύλλογο, εις το πνεύμα της ανταποδοτικότητας.
Η πρότασή του αποφασίστηκε ομόφωνα επί των παρόντων.
2. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κατ’ εντολή του προεδρείου, πρότεινε όπως καλύψει ο Σύλλογος το ποσό των 60 ευρώ που δίνεται στους συναδέλφους που εργάζονται στα Σπάτα και για το μήνα Ιούλιο, πάντα στο πνεύμα της ανταποδοτικότητας, καθότι δεν είναι εφικτό να καλυφθεί από τη Διοίκηση, λόγω αφομοίωσης της Τράπεζάς μας από τον Όμιλο Πειραιώς. Η πρότασή του αποφασίστηκε ομόφωνα.  Παρόλο που στην αρχή η εκπρόσωπος της Ανανεωτικής κ. Α. Αβραμίδου δεν το είχε ψηφίσει, μετά ζήτησε ανάκληση ψήφου και το ψήφισε και αυτή.

Συνάδελφοι,
Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι το προεδρείο του συλλόγου ενεργεί και αποφασίζει προς πάσα κατεύθυνση για την επίλυση των προβλημάτων. Είμαστε εδώ, παραμένουμε η μόνη δύναμη που μπορείτε να εμπιστευτείτε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μοναδικό σκοπό και στόχο τη διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Ο Σύλλογός σας είναι η δύναμή σας.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ
Χ.Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης, Χ. Ανδρακάκου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα