Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΓΤΕ

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ & ΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ 250 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Προσωρινός Πρόεδρος Γενικών Συνελεύσεων

Προτάθηκε από την παράταξη του «Ενωτικού Συλλόγου» και εκλέχθηκε ως Πρόεδρος Γενικών Συνελεύσεων ο συνάδελφος Ηλίας Σιώρης. Δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα και εκλέχθηκε κατά πλειοψηφία.

Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για την διενέργεια των αρχαιρεσιών

Με κοινή απόφαση των παρατάξεων εκλέχθηκε πενταμελής Εφορευτική Επιτροπή όπου θα διενεργήσει τις εκλογές του Συλλόγου και αποτελείται από τους παρακάτω συναδέλφους:
 
1. Αναστάσιος Θεοδωρακάκος (από την παράταξη του Ενωτικού Συλλόγου-Συνεργαζόμενοι)
2. Κων/νος Μαγκαφώσης (από την παράταξη του Ενωτικού Συλλόγου-Συνεργαζόμενοι)
3. Στέλιος Αντωνακάκης (από την παράταξη του Ενωτικού Συλλόγου-Συνεργαζόμενοι)
4. Χρήστος Τσιαμούρτος ( από την παράταξη των  «Ενωμένων Εργαζομένων»)
5. Κων/νος Ελευθεριώτης (από τις παρατάξεις «Αναγέννηση» και «Συνδικαλιστική Παρέμβαση»)

Η παράταξη της “Ανανεωτικής” δεν έκανε καμία πρόταση.

Ορισμός Ημερομηνιών για τις Αρχαιρεσίες του ΣΥΓΤΕ

Οι αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν κατά τις ημερομηνίες 11, 12 & 13 Νοεμβρίου 2014.

Την 11η Νοεμβρίου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι της επαρχίας. Στην Αθήνα θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι και τις τρεις ορισθείσες ημέρες 11, 12 & 13 Νοέμβρη.

 

Εκλογικά Κέντρα

Ως εκλογικά κέντρα ορίσθηκαν τα γραφεία του Συλλόγου (Σολωμού 20, Εξάρχεια 2ος όροφος), η αίθουσα του Αμφιθεάτρου της Γενικής Τράπεζας (Μεσογείων 109-111), η Θεματοφυλακή – Κατ/μα Ιλισίων (Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1-3).

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ όλων των παρατάξεων αλλά και συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου όπου και ανέπτυξαν ο καθένας τις θέσεις και τις προτάσεις του.

Τέλος, διεξήχθη ψηφοφορία για :

1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
3. ΑΠΑΛΛΑΓΗ Δ.Σ
4. ΑΠΑΛΛΑΓΗ Ε.Ε.
5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ

όπου έγινε έγκριση και απαλλαγή με ποσοστό 88% δίνοντας σαφέστατο μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι στηρίζουν για ακόμα μια φορά τις ενέργειες και πράξεις του προεδρείου. Το ποσοστό που καταψήφισε ήταν 12%.

Συνάδελφοι,

Αποδεικνύεται ξεκάθαρα, ότι οι εργαζόμενοι στηρίζουν τις ενέργειες και πράξεις του προεδρείου και τα δύο τελευταία χρόνια που πέρασαν σηματοδότησαν και απέδειξαν ότι το προεδρείο παραμένει φερέγγυο και αξιόπιστο. Και θα αποδειχθεί στις επερχόμενες εκλογές ότι οι εργαζόμενοι μας εμπιστεύονται.

Για ένα Σύλλογο αυτόνομο, δυναμικό, αποφασιστικό. Για ένα Σύλλογο που ξέρει να προτείνει και να διεκδικεί. Για ένα Σύλλογο που θα υπερασπίζεται με κάθε τρόπο και μέσο τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Για ένα Σύλλογο όπου μετά τις εκλογές όπως και τώρα δεν θα υπάρχουν ποσοστά 88% κ 12% ή 52% κ 48%. Θα υπερασπίζεται το 100% των συναδέλφων.

Αυτή είναι και η υλοποιός διαφορά μας από τις άλλες παρατάξεις.

    O Πρόεδρος            Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                Β. Δεκούλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα