Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ Α.ΜΑΝΟ

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή  που αποστείλαμε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ για τις ημέρες των Διοικούντων των Γάλλων  ζητώντας του να αποδοθούν ευθύνες σε εκείνους  που ενήργησαν κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορεί να πληρώνουν το μάρμαρο οι εργαζόμενοι.                                                                                                                                                                       
Αθήνα, 30/7/2013
Α.Π. 46
Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ
κ. Α. Μάνο
κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,
το Προεδρείο τόσο  την παρούσα στιγμή αλλά τόσο και στο παρελθόν με την Διοίκηση των Γάλλων, είχε εκφράσει θέσεις και απόψεις σε ενέργειες των Διοικούντων οι οποίες ζημίωναν την Τράπεζα και κατ επέκταση  τους εργαζόμενους.. Για παράδειγμα
Α) Για την   αλλαγή της  εταιρείας  security  θέλουμε να πληροφορηθούμε για το  πόσα χρήματα καταβάλλουμε στην εν λόγω εταιρεία το χρόνο και τι καταβάλλαμε στο παρελθόν προς την άλλη . Να εξεταστεί στο αν η παρούσα εταιρεία πληρεί όλους  τους όρους ασφάλειας, πχ μεταφορά χρημάτων στα νησιά όπου από ότι έχουμε πληροφορηθεί  το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που καταβάλλαμε στην  προηγούμενη εταιρεία και αν οι  υπηρεσίες τους κάλυπταν σε όλο το φάσμα την ασφάλεια των εργαζομένων.
Β) πόσα χρήματα θα καταβάλλει η Τράπεζα στο νέο συνεργείο καθαριότητος , πόσα χρήματα κατέβαλλε στο προηγούμενο συνεργείο;  Η διαφορά είναι στις  500.000 το χρόνο; Αν ναι τότε αυτοί που υπέγραφαν τις εν λόγω συμβάσεις πρέπει να υποστούν τα ανάλογα.
Γ) θέλουμε να μας ενημερώσετε ως προς τις δαπάνες που καταβλήθηκαν για την όλη δομή του συγκροτήματος των Σπάτων και αν κάποιες εργασίες  ήταν απαραίτητες. Μήπως το κόστος έφτασε περίπου στο ενάμισι εκ. ευρώ;
Δ) Από ότι γνωρίζουμε έχουν υπογραφεί  συμβάσεις  με υπέρογκα ποσά οι οποίες δένουν την Τράπεζα έως το 2015 χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα; Γιατί  συνέβησαν όλα αυτά; Υπάρχει καμία εξήγηση;
Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,
Δεν μπορούμε να πληρώνουμε αμαρτίες του παρελθόντος  για τις οποίες μόνο οι εργαζόμενοι δεν ευθύνονται αλλά και οι οποίοι υφίστανται  μειώσεις και δεν απολαμβάνουν  παροχές που θα έπρεπε.
Ως εκ τούτου ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που ανήκουν και να πληρώσουν εκείνοι που ευθύνονται.  Πολύ δε περισσότερο  κάποιοι οι οποίοι με τις ενέργειές τους ζημίωσαν την Τράπεζα και αποχώρησαν.

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα