Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

Ζητάμε από την παράταξη της Ανανεωτικής και την παράταξη των Ενωμένων Εργαζόμενων να μας πουν  αν ξέρουν τίποτα περί του σκανδάλου μαμούθ στο ΤΑΥΤΕΚΩ όπως αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους.
Αν έχουν καμία πληροφορία να μας την πουν και ας μην αναφέρονται σε συκοφαντικές δηλώσεις του τύπου ότι αν το Προεδρείο ξέρει τίποτα για το θέμα αυτό  διότι θα υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση από εδώ και πέρα. 
Επειδή η παράταξη των Ενωμένων Εργαζόμενων γράφουν σε ανακοίνωσή τους ότι κατέθεσαν  σχετικές προτάσεις  , εμείς δηλώνουμε ευθαρσώς ότι το έφερε ως  θέμα σε Διοικητικό Συμβούλιο «ΤΑΥΤΕΚΩ –δημοσιεύματα τύπου) που πραγματοποιήθηκε στις 24/7/2013 .
Το συγκεκριμένο θέμα που συζητήθηκε στο Δ.Σ. θα αναρτηθεί ατόφια  στο site του Συλλόγου ώστε εσείς οι ίδιοι να  διαβάσετε  να αξιολογήσετε και να κρίνετε  την θέση που έλαβε  το κάθε μέλος του Δ.Σ. για το θέμα αυτό.
Τα ψέματα τελείωσαν.
Δεν θα ασχοληθούμε με τίποτε άλλο παρά μόνο να ρωτήσουμε τους εκπροσώπους των Ενωμένων Εργαζόμενων  και της Ανανεωτικής , όταν στο συμβούλιο του ΤΑΥΤΕΚΩ όπου  οριζόμενοι ήταν ομοϊδεάτες τους, γιατί δεν είχαν θέσει ερωτήματα για το θέμα αυτό ; Γιατί καμία ανακοίνωση δεν κυκλοφόρησαν ποτέ;  Αυτή είναι η υπευθυνότητά τους;
Στο συμβούλιο του ΣΥΓΤΕ ευθέως δηλώσαμε ότι αν  διαπιστωθεί η παραμικρή ατασθαλία από τον οποιοδήποτε,  πρώτοι  το λίθο βαλέτω και παράλληλα με πρόταση του Προέδρου αποφασίστηκε να αποστείλουμε επιστολές στους αξιαγάπητους συναδέλφους  κ. Ρούσσο και στον κ. Γιακουμή οι οποίοι ήταν τότε μέλη του Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ για να συγκαλέσουν συνεδρίαση με μέλη όλων των Συλλόγων που ανήκουν στο ΤΑΥΤΕΚΩ ώστε να συζητηθεί το θέμα και να ληφθούν αποφάσεις.
Επαναλαμβάνουμε συνάδελφοι μόλις καθαρογραφούν τα πρακτικά της συνεδρίασης του ΣΥΓΤΕ , αμέσως θα ενημερωθείτε για το συγκεκριμένο θέμα  και ο καθένας σας να διαπιστώσει την αλήθεια.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

 

 

Αθήνα, 24/7/2013
Προς  τον συνάδελφο  Γιακουμή Κ.

Συνάδελφε,

Ως αναπληρωματικό μέλος  του ΤΑΤΕΚΩ και όπως και εσείς θα έχετε ενημερωθεί σε δημοσιεύματα του τύπου που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για προβλήματα στη λειτουργία του ΤΑΥΤΕΚΩ με την εμπλοκή υπαλλήλων. Επειδή πρόκειται για ζήτημα που έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία σε όλους τους ασφαλισμένους ζητάμε να ορίσετε άμεσα συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι για το τι έχει συμβεί και τι ενέργειες θα γίνουν από εδώ και στο εξής.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας.

 

 

Αθήνα, 24/7/2013

Προς  τον συνάδελφο Γιάννη Ρούσσο

Συνάδελφε,

Ως τακτικό μέλος  του ΤΑΤΕΚΩ και όπως και εσείς θα έχετε ενημερωθεί σε δημοσιεύματα του τύπου που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για προβλήματα στη λειτουργία του ΤΑΥΤΕΚΩ με την εμπλοκή υπαλλήλων. Επειδή πρόκειται για ζήτημα που έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία σε όλους τους ασφαλισμένους ζητάμε να ορίσετε άμεσα συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι για το τι έχει συμβεί και τι ενέργειες θα γίνουν από εδώ και στο εξής.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας.

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα