Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
Συνάδελφοι,
Συνεδρίασε στις 29/7/2013 και ώρα 12 η επιτροπή των προσωπικών δανείων μετά από σχετικές αναβολές για τις οποίες φυσικά δεν φέρουν καμία ευθύνη τα μέλη  της επιτροπής και το  Προεδρείο.
Κατά την συγκεκριμένη συνεδρίαση παραβρέθηκα, εκπροσωπώντας το Προεδρείο,  λέγοντας και επιμένοντας  ότι δεν μπορώ να συμμετάσχω στην συγκεκριμένη διαδικασία και θα αποχωρήσω γιατί δεν μπορεί να  συμμετέχουν και να αποφασίζουν  σε επιτροπές που αφορούν το προσωπικό  πρόσωπα τα οποία δεν είναι υπάλληλοι της Τράπεζας, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι έχουμε κάτι προσωπικό με κανέναν.
Επεσήμανα ότι πάγια και αταλάντευτη θέση μας αποτελεί να υπηρετούμε τους θεσμούς και παράλληλα ανέφερα ότι  έχω αποστείλει επιστολές ως Πρόεδρος αλλά και ως Προεδρείο με συγκεκριμένες προτάσεις, στις οποίες δεν έχουμε ακόμη λάβει οποιαδήποτε απάντηση.
Και τούτο αποτελεί ασφαλώς έναν ακόμη λόγο για τη μη συμμετοχή μου, όπου εφαρμόζονται κανόνες των Γάλλων Διοικούντων.
Μη λαμβάνοντας καμία απάντηση αποχώρησα από την εν λόγω επιτροπή καταθέτοντας ότι δεν είχα καμία αντίρρηση εφόσον υπάρχει η νόμιμη απαρτία να προχωρήσει  στην χορήγηση των δανείων  εμμένοντας πάντοτε στις θέσεις που διαχρονικά έχουμε καταθέσει για το συγκεκριμένο θέμα. 
Συνάδελφοι,
Θα σας ενημερώνουμε πάντα δίνοντας τον αγώνα  μας για την  προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων  των υπαλλήλων μας, εν όψει και της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται, ώστε να τύχουν εφαρμογής και εδώ τα ευεργετήματα, οι τρόποι και οι διαδικασίες που ακολουθούνται στον Όμιλο Πειραιώς στις σχετικές επιτροπές, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ ως μέλος της επιτροπής προσωπικών δανείων

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα