Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ κ.ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Σας αποστέλλουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στην Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης για τον τρόπο και διαδικασία ενημέρωσης των υπαλλήλων με ατομικές «κλειστές» συμβάσεις ως προς τις μειώσεις των αποδοχών τους διαμαρτυρόμενοι έντονα και απορρίπτοντας τέτοιες στάσεις.

Αθήνα, 1/8/2013
Α.Π. 50
Προς την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης
κ. Λ. Λαχάνου
κυρία Διευθύντρια,
εκφράζουμε την έκπληξη και αγανάκτησή μας ως προς την διαδικασία ενημέρωσης των συναδέλφων που έχουν ατομικές «κλειστές»  συμβάσεις  ως προς τις μειώσεις αποδοχών.
Ρωτούμε γιατί δεν αποστείλατε ξεχωριστή επιστολή στον κάθε ένα ξεχωριστά με αναλυτική ενημέρωση κατά τα πρότυπα της Marfin; Οι εν λόγω συμβάσεις όπως καλά γνωρίζετε είναι διμερείς και ως εκ τούτου θα έπρεπε να τηρηθεί η μεταξύ σας συνεννόηση. Δεν νοείται να απαξιώνονται και να αγνοούνται κατά τον τρόπο αυτό οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα προς την Τράπεζα. Τέτοιες ενέργειες  δεν τις υιοθετούμε , τις απορρίπτουμε.
Όλοι οι εν λόγω δε συνάδελφοι  εύλογα αναρωτιούνται για το ποσοστό μείωσης που υπέστησαν , πως υπολογίστηκε, με ποιο σκεπτικό , αν υπήρχαν κλίμακες και ποιες ήταν αυτές, δημιουργώντας τους τεράστια αναστάτωση.
Πάγια θέση μας ήταν και είναι η ισοτιμία και ισονομία  μεταξύ των συναδέλφων μας αρκεί το ποσοστό των όποιων μειώσεων να μην υπερβαίνει αυτό που έχει υπογραφεί τόσο στην Επιχειρησιακή Σύμβαση όσο και από την τελευταία υπογραφή της Κλαδικής Σύμβασης της ΟΤΟΕ.
Διατηρώντας ως Σύλλογος το νόμιμο δικαίωμά μας επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος.

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα