Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ

Συνάδελφοι,

Κάποτε πρέπει να σταματήσει η ΠΑΣΚΕ να δημιουργεί εντυπώσεις!
Τις απειλές και εκβιασμούς που αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους «Ή θα καλύψετε τα έξοδα των συναδέλφων της επαρχίας κύριοι του Προεδρείου όπως είχαμε πράξει και στο παρελθόν ή θα αναλάβετε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τις αρνητικές συνέπειες που θα υπάρξουν αν δεν πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ταμείου», να τα πουν εκεί που τους παίρνει.
Δεν θα μας υποδείξει η ΠΑΣΚΕ πως θα ενεργήσει το Προεδρείο.
Ο Σύλλογος εδώ και δέκα χρόνια έχει σταματήσει τη κάλυψη των συναδέλφων της επαρχίας για τις Γενικές Συνελεύσεις του Ταμείου.
Ούτε για Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου δεν χρηματοδοτεί τους συναδέλφους της επαρχίας.
Τι θέλουν να πουν όταν λένε να φέρουμε συναδέλφους από την επαρχία; Είναι τόσο σίγουροι ότι θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΤΑΠΓΤΕ στις 28/4/2012 εάν έρθουν , όταν τα 2/3 των μελών του βρίσκονται στην Αθήνα; Υπάρχει σκοπιμότητα; Με τα γραφόμενά τους υποτιμούν τους συναδέλφους της Αθήνας.
Έχετε ευθύνη ως ΠΑΣΚΕ για την στάση που τηρήσατε στο Δ.Σ. και στο παίξιμο των χρημάτων του ταμείου στο χρηματιστήριο από συγκεκριμένα μέλη σας , αλλά και όταν το 2004 πάλι με τη στάση σας, δεν πέρασε η τροποποίηση του καταστατικού, όπου μέχρι το 2014 θα υπήρχε σύνταξη και μέχρι το 2017 θα υπήρχε το εφάπαξ.
Έως εδώ και μη παρέκει!
Καλώ να ενεργοποιήσετε τα εν ενεργεία μέλη του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ και να επισκεφθούν όλα τα καταστήματα της Αθήνας , Διοίκηση και Σπάτα, και ειδικά εσείς εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ κ. Πολύζο Φ. και Ευθυμίου Γ. ως μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής του ΤΑΠΓΤΕ, και να πείσετε τους εργαζόμενους να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση στις 28/4/2012 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια.
Και τέλος ρωτούμε πώς να καλύψουμε τους συναδέλφους της επαρχίας όταν 350 εργαζόμενοι είναι μεν μέλη του ΣΥΓΤΕ, αλλά δεν είναι μέλη του ΤΑΠΓΤΕ;
Απέχουμε πολύ πια από τη νοοτροπία της δεκαετίας του 80, του 90, και του 2000!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4/2012 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα