Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 25/2/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή – απάντηση της Τράπεζας Ελλάδος μετά το εξώδικο που απέστειλα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Alpha Bank , κ. Τ. Γκιάτη.

Συνάδελφοι,

Μετά από το εξώδικο που απέστειλα μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Alpha Bank κ. Τ. Γκιάτη στην Τράπεζα της Ελλάδος, για το θέμα επένδυσης των αποθεματικών του πρώην ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, με αποτέλεσμα τα διαθέσιμα από 443.607.542,62 ευρώ να έχουν σήμερα αξία 168.226.481,60 ευρώ, λάβαμε την απαράδεκτη απάντηση , από την οποία προκύπτει ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο την διαχείριση των αποθεματικών του ταμείου.
Παράλληλα, παρά το εξώδικο που αποστείλαμε και στο Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ ώστε να κινηθούν δικαστικά κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, δυστυχώς μέχρι και σήμερα καμία απάντηση δεν έχουμε λάβει.
Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε ότι μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Alpha Bank κ. Τ. Γκιάτη, θα προβούμε σε κάθε αναγκαία ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και το Δ.Σ του ΤΑΥΤΕΚΩ.
Ήδη προετοιμάζεται η μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσουμε μαζί με τον Τ.Γκιάτη κατά της Τράπεζας της Ελλάδας και θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ και πρώην μέλος του Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα