Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Επειδή οι Διοικούντες της Τράπεζας ψάχνουν αφορμή για να δημιουργήσουν προβλήματα σε όλους μας , οφείλουμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

Όταν ζητάτε κανονική άδεια ή ακόμη και δίωρη άδεια να υπογράφετε σχετικό έγγραφο το οποίο και θα παραδίδετε στον άμεσο προϊστάμενό σας και να λάβετε και την έγκριση.

Όταν ασθενείτε και δεν μπορείτε εξ αυτού του λόγου να προσέλθετε στην εργασία σας, να ενημερώνετε από την πρώτη κιόλας ημέρα τον προϊστάμενό σας και να προσκομίζετε άμεσα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Και όταν οι ημέρες αναρρωτικής άδειας ξεπερνούν τις τρείς, να ακολουθείτε τις προβλεπόμενες στο ταμείο διαδικασίες.

Συνάδελφοι,

Δεν θα τους αφήσουμε και δεν θα τους δώσουμε το δικαίωμα να περάσουν αυτά που επιδιώκουν. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Αλλά και εμείς πρέπει να προσέχουμε,.

Ο Σύλλογος επαγρυπνεί πάντα προκειμένου να δράσει , θα δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που του παρέχουν το Σύνταγμα οι νόμοι και οι συμβάσεις, θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά σας .

Εμείς το έχουμε αποδείξει κατά επανάληψη ότι είμαστε υπέρ ενός δημοκρατικού διαλόγου προς επίλυση προβλημάτων των εργαζομένων αλλά και καταθέτοντας προτάσεις για την προοπτική ανάπτυξη της Τράπεζας, όπου αν όλα αυτά τα χρόνια μας άκουγαν θα ήταν διαφορετικά. Επομένως για όλες τις δικές τους επιχειρηματικές αστοχίες δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι και δεν θα πληρώσουν εμείς το μάρμαρο.

Στην δύσκολη αυτή οικονομική κρίση που διανύουμε όλοι , πρέπει να καταλάβουν κάποιοι από την Διοίκηση ότι επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά η εργασιακή ειρήνη, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι θα βλάψει τα συμφέροντα των εργαζομένων. Αν αυτοί οι ελάχιστοι δεν θέλουν να το καταλάβουν και μας ρίχνουν το γάντι , εμείς θα το σηκώσουμε γιατί δεν φοβόμαστε και δεν χρωστάμε σε κανένα.

Ούτε συμψηφίζουμε ούτε συμβιβαζόμαστε.

Αντλούμε δύναμη από εσάς συνάδελφοι που μας εμπιστευτήκατε για την υπεράσπιση των συμφερόντων μας και αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την προδώσουμε ποτέ.

Όλοι συσπειρωμένοι στο Σύλλογο.

Ο Σύλλογος είναι η δύναμή σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ                 Ι. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα