Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

 

 

 

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΠΑΣΚΕ σε χθεσινή της ανακοίνωση προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει εντυπώσεις στους συναδέλφους ως προς το θέμα της διασφάλισης των θέσεων εργασίας.

Ας αφήσουνε αυτές τις θεωρίες , διότι υπάρχει το ΠΔ 240/2006 για το θέμα της απασχόλησης των εργαζομένων, και υπάρχει η προσφυγή μας στο συμβούλιο της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα του νόμου Βενιζέλου όπου όλα αυτά καταργούνται., και εσείς συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ δεν την ψηφίσατε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΓΤΕ και έχετε το θράσος και ομιλείτε; Γράφουν στην ανακοίνωσή τους ότι «ο κ. Καλόγηρος στην πιο κρίσιμη καμπή τους εργαζόμενους και δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μια λέξη για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας στην Γενική Συνέλευση των μετόχων»

Ψεύδονται ασύστολα και παραπληροφορούν τους εργαζόμενους όταν έχει κυκλοφορήσει η ομιλία του Προέδρου στην Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 24/7/2012 όπου λέει τα εξής: «βεβαίως αυτά δημιουργούν ανησυχία στους εργαζόμενους, γιατί εμάς εκείνο που μας ενδιαφέρει, εκείνο που μας νοιάζει είναι ότι το καθημερινό άγχος η καθημερινή αγωνία να φύγει από τους εργαζόμενους , να υπάρξει η διαβεβαίωση και πάνω από όλα η διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Αυτό είναι το ζητούμενο για μας, αυτό είναι το ζητούμενο»

Ρωτάμε συνάδελφε Πολύζο γιατί δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις την δική σου ομιλία όπου έχεις πει πάρα πολλά και να τα γνωστοποιήσεις στους εργαζόμενους; Εάν δεν την κυκλοφορήσεις θα το κάνουμε εμείς για σένα. Τότε οι εργαζόμενοι θα καταλάβουν πάρα πολλά. Μα ποιοι ομιλούν; αυτοί που την περίοδο 1998-2002 υπογράφανε επιχειρησιακές συμβάσεις και δεν είχαν την απλή ευαισθησία να τις φέρουν σε Διοικητικά Συμβούλια για απόφαση, παρά πήγαιναν εν κρυπτώ στην Διοίκηση και υπογράφανε. Αυτό είναι πέρα για πέρα παράτυπο και αποτελεί πρωτοτυπία γιατί μόνο στο δικό μας Σύλλογο γινόταν. Πότε ενημέρωσαν τους εργαζόμενους εκείνη την εποχή για τις διαπραγματεύσεις; Αν το έχουν κάνει ας το αποδείξουν.

Στο σπίτι του κρεμασμένου ας μην μιλούν για σκοινί. Μόνο από το 2003 έως τώρα επί Προεδρίας Καλόγηρου όλες οι επιχειρησιακές έρχονταν σε Διοικητικά Συμβούλια και αποφασίζονταν . Αυτή είναι η διαφορά μας. Αναφέρονται ότι θα δημοσιεύσουν την συμβολαιογραφική (ήδη έχει δημοσιευτεί το Δεκέμβριο του 2010) που υπεγράφη από τον Πρόεδρο αλλά την έχει υπογράψει και ο συνάδελφος Πολύζος Φ. Θα πρέπει οι συνάδελφοι Πολύζος Φ, και Ευθυμίου Γ, να γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη συμβολαιογραφική πράξη υπογράφθηκε σε εποχή όπου δεν υπήρχαν αυτοί οι επαχθείς , απαράδεκτοι και μεσαιωνικοί νόμοι του Κουτρουμάνη και του Βενιζέλου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όπου και έχουν διαλύσει τα πάντα και δίνουν τα πάντα στους εργοδότες .

Αν είχαν παραμείνει οι τότε νόμοι και εμείς υπογράφαμε μειώσεις θα είχαν κάθε δικαίωμα να μας καταγγείλουν να μας διαπομπεύσουν και ότι άλλο μπορούσε να γίνει. Τονίζουν ότι η συμβολαιογραφική πράξη υπογράφθηκε για την υφαρπαγή ψήφων ώστε να έχουμε την αυτοδυναμία . Την υπέγραψε και ο Πολύζος. Δηλαδή για τον έναν ήταν για ψήφους και για τον άλλον δεν ήταν. Οι συνάδελφοι ψήφισαν όμως τον Ενωτικό Σύλλογο αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δεν εμπιστεύονται την παράταξη της ΠΑΣΚΕ.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα