Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ

 

 

 

Συνάδελφοι,

Σήμερα αποστείλαμε επιστολή σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ ώστε να συμμετάσχουν στην συνάντηση που θα έχει ο Σύλλογος μαζί με την ΟΤΟΕ , με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Φ. Τιρκό την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 13.00μ.μ.

Τα τέσσερα μέλη του ΣΥΓΤΕ Πολύζος Θ. , Ευθυμίου Γ, Γιουρούκος Δ, και Αδαμόπουλος Α, απέστειλαν επιστολή αμέσως μετά στον Πρόεδρο και τα μέλη του Προεδρείου όπου ζητούν να προηγηθεί έκτακτο Δ.Σ. για την Δευτέρα το πρωί παρουσία εκπροσώπων της ΟΤΟΕ για λήψη αποφάσεων κοινής γραμμής, και ότι τους ζητούμε να παρευρεθούν στην κοινή συνάντηση. Αν δεν τους καλούσαμε θα λέγανε γιατί δεν τους καλούμε. Ε τι να πούμε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ αποφασίζει μόνο του ως όργανο.

Η ΟΤΟΕ είναι το υπέρτατο συνδικαλιστικό μας όργανο και πάντοτε ήταν δίπλα μας σε όλους τους αγώνες και θα συμμετάσχει στην συνάντηση που θα έχουμε την Δευτέρα,. Μετά την συνάντηση θα ανταλλάξουμε μαζί της απόψεις και θέσεις για να χαράξουμε την από δω και πέρα πορεία για κοινή γραμμή και κατεύθυνση.

Τι αποφάσεις να λάβουμε συνάδελφοι πριν ακούσουμε τις θέσεις και τις απαντήσεις της Διοίκησης για την πιθανή πώληση της Γενικής στην Πειραιώς ; Να αποφασίσουμε για απεργίες; Τι να αποφασίσουμε , αν θα πουληθεί ή δεν θα πουληθεί η Τράπεζα; Ας μας πουν τι προτείνουν;

Το βασικό και ουσιαστικό θέμα για μας και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς είναι η διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων μας.

Μετά την συνάντηση που θα έχουμε την Δευτέρα και αναλόγως τις απαντήσεις που θα πάρουμε από την Διοίκηση, τότε θα χαράξουμε από κοινού με την ΟΤΟΕ για το πώς θα πορευτούμε.

Ξέρετε τι μας θυμίζουν συνάδελφοι τα τέσσερα μέλη του ΔΣ. ΣΥΓΤΕ; Μας θυμίζουν εκείνον ο οποίος βρίσκεται έξω από τον κινηματογράφο διαβάζει το τίτλο της ταινίας που προβάλλεται και κάνει κριτική αν είναι καλό ή κακό το έργο χωρίς να το έχει δει.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αυτόν τον ολισθηρό δρόμο εμείς ουδέποτε τον ακολουθήσαμε και δεν θα ακολουθήσουμε.

Αφήστε λοιπόν τις εντυπώσεις και τις κινδυνολογίες γιατί σε αυτή την κρίσιμη στιγμή προέχει η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα ως προς το συμφέρον των εργαζομένων.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα