Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

 

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Συνάδελφοι,

1. Επιμένουμε ακόμα μια φορά από τους εκπροσώπους της Ανανεωτικής να σας ενημερώσουν με ποιο τρόπο θα διεκδικούσαν αυξήσεις αν ήταν Προεδρείο, για να γνωρίζετε την στρατηγική και την πολιτική τους. Θα ζητούσαν αυξήσεις 10-15-20%; Πως; Με το σύνθημά τους «εδώ και τώρα απεργία»; Ρωτήστε τους εργαζόμενους αν ήθελαν να απεργήσουν. Ζητάμε απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα για να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι. Ειδάλλως αφήστε την «επαναστατική σας γυμναστική».

2. Ο συνάδελφος Γιουρούκος με τον συνάδελφο Αδαμόπουλο στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται για το 1% όπου βγάζουν και πόσο είναι το κάθε ποσό. Ενδεικτικά στις 3.000 ευρώ λένε ότι είναι 30 ευρώ, στις 4.000 ευρώ λένε ότι είναι 40 ευρώ. Αυτά είναι καθαρή παραπληροφόρηση. Ψεύδονται ασύστολα. Ανεξαρτήτου μισθοδοσίας η παρακράτηση ακόμα και στο ανώτερο ποσό δηλαδή είτε στις 3.000, είτε στις 3.500, είτε στις 4.000, είτε στις 4.500 χιλιάδες ευρώ, δεν υπερβαίνει τα 24 ευρώ. Και το εννοούμε αυτό. Και ρωτάμε το συνάδελφο Γιουρούκο, Ποιο είναι το ποσό του 1% που έπαιρνε αυτός; Τον προκαλούμε σύμφωνα με τη μισθοδοσία του να μας πει πόσο είναι. Είναι αυτά που γράφει στην ανακοίνωση ή είναι άλλο; Και απαιτούμε εντός 2 ημερών να ενημερώσει τους εργαζόμενους, διότι αν δεν το πράξει τότε εμφανέστατα θέλει να παραπληροφορήσει όλους εσάς με ψευδή στοιχεία.

Εμπρός λοιπόν συνάδελφοι Γιουρούκο και Αδαμόπουλε, αποδείξτε αυτά που γράφετε αν είναι αληθινά σύμφωνα με τη δικιά σας μισθοδοσία για το 1%!

3. Αναφέρονται στην ανακοίνωσή τους και υπολογίζουν ότι θα χάσουμε και την προσαύξηση των 250 ευρώ από το επίδομα ισολογισμού. Ε λοιπόν και εδώ παραπληροφορούν. Γιατί συνάδελφοι ήδη τα 180 ευρώ τα παρακράτησε – κακώς κάκιστα – η Τράπεζα τα 2 προηγούμενα χρόνια με απαράδεκτο τρόπο, εκμεταλλευόμενη ότι δεν υπάρχει πουθενά στην επιχειρησιακή σύμβαση.

4. Αναφέρονται ότι δεν είχανε ποτέ ιδεολογική, πολιτική και συνδικαλιστική συνάφεια με την «ομάδα Τυχάλα». Τον ψηφίζανε όμως ως Πρόεδρο και τον στηρίζανε. Από την άλλη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πάνω απ’ όλα βάζουν την ιδεολογία τους και το κόμμα τους κι ας είναι εις βάρος των εργαζομένων.

Τι προέχει για εσάς, η ιδεολογία σας ή οι εργαζόμενοι;

Σας προκαλούμε ακόμα μια φορά να βγάλετε έστω και μία ανακοίνωση της περιόδου 1998-2002 που να καταγγέλλετε όλα ατά που συνέβησαν στο ταμείο τότε και έχουμε φτάσει σε αυτή την τραγική κατάσταση. Αυτές είναι όλες οι αλήθειες και θα επανέλθουμε και για όλα τα άλλα.

Εμείς εφόσον ζούμε σε μια ευνοούμενη δημοκρατική πολιτεία, δεχόμαστε ανά πάσα στιγμή την κριτική με επιχειρήματα τεκμηριωμένα. Όμως παραπληροφόρηση, ψεύδος και συκοφαντία θα παίρνουν την απάντηση που τους αρμόζει. Και τους προσκαλούμε και τους προκαλούμε να μας απαντήσουν.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος, Τ. Μαλικούρης , Ι. Νικολαίδης, Κ. Αλεξόπουλος , Χ. Τασσόπουλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα