Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΤΡΙΑ ΑΝΘΡ.ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ κ. Ε. ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΤΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Ε. ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΟ ΓΕΝ. Δ/ΝΤΡΙΑ κ. Τ. ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

Προς

την Γεν. Δ/ντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου Πειραιώς

κ. Ε. Κασελάκη

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2015

Α.Π. 338

κυρία Γεν. Δ/ντρια,

Υπήρξε συγκεκριμένη εγκύκλιος για το θέμα της αξιολόγησης του Προσωπικού του Ομίλου Πειραιώς. Δεν μπαίνουμε στην ουσία του πως διαμορφώθηκε και αν υπήρξε συνεννόηση ή συνεργασία με τον αντιπροσωπευτικό σύλλογο, αλλά θα θέλαμε και εμείς σε τέτοια σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους, να έχουμε και θέση και  άποψη και να σας αποστέλλουμε τεκμηριωμένες προτάσεις.

Το θέμα της αξιολόγησης αφορά την περίοδο από 1/1/14 – 31/12/14.  Όπως γνωρίζετε οι υπάλληλοι της Γενικής δεν ήταν ενταγμένοι στον Όμιλο, μέχρι τον Νοέμβριο του 2014. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλοί εξ αυτών δεν είχαν τοποθετηθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να γίνει αξιολόγηση νομίμως, παρά μόνο από φυσικά πρόσωπα που είχαν τις σχετικές θέσεις στην Γενική Τράπεζα.

Θέλουμε να υπερασπιστούμε την νομιμότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα με όλες μας τις δυνάμεις.  Ζητάμε να έχουμε μία συνάντηση μαζί σας, και να βρούμε μία λύση για το συγκεκριμένο θέμα.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

    Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                   Β. Δεκούλος

Κοιν: Βοηθό Γεν. Δ/ντρια  κ. Τατιάνα Τούντα

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα