Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ κ.κ. Γ.ΚΑΚΚΑ, Γ. ΡΟΥΣΣΟ & Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

 

 

 

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΣΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Γ. ΚΑΚΚΑ, κ. Γ. ΡΟΥΣΣΟ & ΣΤΟΝ ΓΕΝ. Δ/ΤΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                         Β. Δεκούλος

 

 

 

 

 

Προς

 

 

κ.κ. Γ. Κάκκα, Γ. Ρούσσο

Πρόεδρο κ Γεν. Γραμματέα του Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2015

Α.Π. 326

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ως αντιπροσωπευτικός Σύλλογος κοινοποιήσατε ανακοίνωση όπου αναφέρετε ότι είχατε τις ανάλογες επαφές με την διοίκηση της Τράπεζας. επίσης αναφέρετε ότι δημιουργήθηκε μία επιτροπή η οποία αποτελείται από μέλη του προεδρείου σας και από διοικούντες της Τράπεζας

Κατ’ εμάς προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαδικασία το επόμενο χρονικό διάστημα, ζητάμε άμεσα να έχουμε μία συζήτηση ως προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων πρώην Γενικής Τράπεζας, με το δικό σας προεδρείο, προς συζήτηση όλων για οποιαδήποτε διαδικασία – διαπραγμάτευση όσων αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας και να ακούσετε και τις δικές μας θέσεις, απόψεις και προτάσεις, με μοναδικό σκοπό και στόχο να βοηθήσουμε σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Παράλληλα θα καταθέσουμε και γραπτώς τις προτάσεις μας.

Επιμένουμε σε αυτήν την πρότασή μας διότι έτσι πιστεύουμε στην σωστή συνεργασία και ευελπιστούμε ότι θα κρίνετε θετικά την πρότασή μας. Αυτά αφορούν και εμάς και καλό θα είναι να μην αποφασίσετε και για εμάς, χωρίς να έχουμε μια συζήτηση εκ των προτέρων. Και βεβαίως μπορεί να υπάρχουν και κάποιες δικές μας προτάσεις οι οποίες μπορεί να συνδράμουν στην καλύτερη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Περιμένουμε άμεση απάντησή σας.

Εμείς έχουμε μια διαφορετική αντίληψη από οποιονδήποτε άλλο όσον αφορά την διαπραγμάτευση, διότι είμαστε πάντοτε θεσμικοί, πιστεύουμε στην συναίνεση, στην συνεργασία, γιατί ότι αποφασιστεί θα αφορά όλους τους υπαλλήλους του Ομίλου.

Πρέπει να δείξετε καλή θέληση και διάθεση από την πλευρά σας.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                 Β. Δεκούλος

Προς

τον Γεν. Δ/ντή Ανθρ. Δυναμικού του Ομίλου Πειραιώς

κ. Κων/νο Γεωργίου

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2014

Α.Π. 327

κύριε Γενικέ,

Ο Αντιπροσωπευτικός Σύλλογος κοινοποίησε ανακοίνωση για την δημιουργία κοινής επιτροπής διαβούλευσης συλλόγου και διοίκησης, προς συζήτηση κ διαπραγμάτευση της Επιχειρησιακής Σύμβασης.

Εμείς αποστείλαμε επιστολή στον Πρόεδρο και στον Γεν. Γραμματέα του αντιπροσωπευτικού συλλόγου, ζητώντας να έρθουμε σε επαφή για να συζητήσουμε τις θέσεις και προτάσεις μας για τα συγκεκριμένα θέματα.

Πιστεύουμε στον δικό σας θεσμικό ρόλο αλλά και του συλλόγου μας.

Αν δεν κληθούμε, θα αποστείλουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας προς εσάς για να τις λάβετε υπόψη, διότι είμαστε και εμείς υπάλληλοι του Ομίλου Πειραιώς και μας αφορά άμεσα.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                   Β. Δεκούλος

 

 

 

 

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα