Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 

 

 

 

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά των συναδέλφων τα οποία συμμετέχουν φέτος στις

Πανελλήνιες Εξετάσεις,  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!Ευχόμαστε και στους γονείς των οποίων τα παιδιά θα δώσουν αυτόν τον αγώνα, καλό κουράγιο, να είναι κοντά τους και να τα εμψυχώνουν με όλη την δύναμη της καρδιάς τους.

Εμείς, τα μέλη του προεδρείου είμαστε δίπλα τόσο στα παιδιά όσο και σε εσάς τους γονείς δίνοντάς σας δύναμη,  κουράγιο και ελπίδα για να φέρετε εις πέρας τη δύσκολη αυτή «μάχη».

Τούτη τη στιγμή θα πρέπει να αφήσουμε  στην άκρη τα προβλήματα που μας απασχολούν όλους, αλλά και  τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε  και να σταθούμε πλάι στα παιδιά μας και στον αγώνα για το μέλλον τους.

Άλλωστε, το  όνειρο και το  όραμα  κάθε γονέα  για το παιδί του είναι η επιτυχία  σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Καμία Κυβέρνηση και κανένας Υπουργός των εκάστοτε Κυβερνήσεων, δεν δικαιούται να μεταβάλλει την πολιτική στον τομέα  της παιδείας και να πειραματίζεται εις βάρος των παιδιών. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι νέοι είναι η μεγαλύτερη επένδυση, αλλά και κληρονομιά της Ελλάδας μας.

Το προεδρείο εύχεται εκ βάθους καρδίας καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά για να ανοίξει ο δρόμος του μέλλοντος για τη ζωή τους.

Θέλουμε να μεταφέρετε τις ευχές μας για καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στα παιδιά σας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουν με την στήριξη όλων μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ


Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κων/νος Κονιστής

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα